Te intrebi de ce?

…pentru ca suntem unul dintre cele mai mari WebShop-uri specializate din Romania cu sute de lucrari din licheni stabilizati si muschi, care efectuaza livrari la domiciliu, oriunde in tara si strainatate. 

Povestea noastră

The Tulip and The Rose Shop este o companie capabila sa dea viata spatiilor interioare prin intermediul aranjamentelor cu licheni si muschi stabilizati. The Tulip and The Rose Shop produce pentru clientii sai lucrari de cea mai buna calitate, premium, insotite de servicii adaptate nevoilor oricarui client.

Livrarile la domiciliu a produselor personalizate premium este unul dintre dintre motivele pentru care The Tulip and The Rose Shop a devenit in scurt timp unul dintre cele mai apreciate flowershop-uri .

Ne adresam  atat persoanelor fizice cat si firmelor cu spatii destinate birourilor, unde lichenii sunt o prezenta absolut necesara. Lichenii si muschii stabilizati induc o senzatie de liniste si stabilitate, purifica aerul, creaza o atmosfera placuta si reduc stresul.

Panourile verzi aduc bucurie in viata, contribuind la un climat interior sanatos, dau un aspect mai complex, un design mult mai bun spatiilor. Din pacate, multi oameni au probleme in a-si gasi timpul necesar pentru ingrijirea plantelor, insa The Tulip and The Rose Shop va ofera solutia perfecta prin lichenii si muschii stabilizati, care combina functionalitatea cu designul in forme simple izbitor de elegante si care sunt un atu pentru spatiile inchise. 


Termenul de predare a comenzii este de aproximativ o saptamana. Livrarile se fac la domiciliu oriunde in lume. Costul livrarii este in functie de volumul produselor si de destinatia livrarii.

The Tulip and The Rose Shop va ofera posibilitatea de cumparare on-line prin plata eletronica.
In cazul unei comenzi, va oferim consultanta gratuita cu ajutorul unui designer specialist in domeniu, pentru a finaliza comanda cat mai exact dupa profilul si satisfactia clientului. Pe langa serviciile comerciale, se poate recurge si la realizare de proiecte de amenajari de interior cu plante si ghivece, amenajari de gradini, sau servicii de intretinere, replantare. 

 

Pentru alte informatii iti stam la dispozitie telefonic sau prin e-mail, la numerele si adresele afisate pe site la sectiunea contact.