Transportul Produselor

Livrare

Livrarea produselor se realizează prin intermediul curieratului rapid, la adresa menționată în formularul de comandă online sau comunicată telefonic.

Livrarea produselor se va face prin intermediul companiilor de curierat rapid în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la confirmarea transmiterii comenzii de către operatorul nostru. În cazul în care adresa de livrare nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat, se vor percepe costuri suplimentare.

Costul transportului standard pentru România este de 25 lei (TVA inclus) la produsele care nu depășesc 1 KG, iar pentru produsele care depășesc această greutate se va percepe un cost suplimentar de 5 lei/KG (TVA inclus). Pentru coletele externe costul standard este 50 EUR pentru produsele care nu depǎșesc 5 KG.

În cazul plății prin ordin de plată, comanda este livrată în termenul convenit începând cu data la care se primește confirmarea plății și a comenzii de către operatorul nostru.

Coletul livrat include produsele comandate în ambalajul original, al producatorului, plus ambalajul de protecție pe durata transportului.

În cazul în care se dorește expedierea coletului la o altă adresa, este suficient să mentionați acest lucru în formularul de comandă online sau la comandă telefonică.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce reușește să contacteze clientul. În cazul în care nici la cea de-a doua încercare de livrare clientul nu este găsit la adresa de livrare, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul The Tulip and The Rose Shop, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma împreună cu opreatorul nostru, numai în scris, prin e-mail.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare perfectă și o reprezintă semnatura pe documentele legale. Factura constituie dovada încheierii contractului de vânzare-cumpărare, conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conforme cu comanda și cu nevoile acestuia.

The Tulip and The Rose Shop își rezervă dreptul să anuleze livrări ale produselor comandate  persoanelor care au refuzat de mai multe ori coletele fără a avea un motiv întemeiat.